Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#611 Re: Re: Re: Re:

2016-10-21 23:15

#610: Dan Mach - Re: Re: Re:  

 Ne? Tak laskavě vystrčte hlavu z toho mariánkového oparu a podívejte se, co se stalo v posledních pár letech v Paříži, Nice, Bruselu či při sérii atentátů v Německu. Nebo to vlastně zabíjeli taky Rusové, že? Já zapomněl, že ti atentátníci umírali s výkřikem "Putin akbar!" Co více se od vás demagoga ještě dozvíme? Takovými blafy si krmte sousedku na pavlači, tady s tou vaší propagandou budete všem akorát tak pro smích.

Odpovědi

Dan Mach

#614 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-22 08:12:27

#611: - Re: Re: Re: Re:  

Jestliže tady píšete bludy o uprchlících ze Sýrie a Afghánistánu, kteří organizují atentáty a odpalují se na nádražích, tak byste měl zůstat u faktů. Atentáty v Paříži a Bruselu organizovaly skupiny Francouzů marockého původu, tedy ti, co se už v Evropě narodili, a atentát v Nice provedl Francouz tuniského původu. Kde tedy máte ty Syřany a Afghánce. Jestliže chcete bojovat proti imigraci, tak byste měl alespoň uvádět pravdivé informace nebo se zlepšit v zeměpisu.

Jde o to, že v Sýrii probíhá hromadné vyvražďování a je to bez ohledu na náboženství. Od příchodu Bašára Asáda k moci do začátku revoluce v roce 2011 zemřelo přes 200.000 lidí !!! jen na základě snahy udržet se v zemi u moc. Kolik dalších stovek tisíc Syřanů zemřelo během posledních pěti let, to se asi dozvíme až v momentě ukončení války v Sýrii a odstavení Asáda od moci. A na tom všem má Putin podíl, protože ruské vojenské síly byly v Sýrii už za Háfize Asáda, Bašárova otce, který v zemi vládl stejně krutou rukou od roku 1971 do roku 2000. A nálety provádějí Rusové a bašárova armáda dodnes a zjevně s cílem vytlačit co nejvíce Syřanů do Turecka a tady je ponoukat, aby utíkali do Evropy a destabilizovali jí.

Ve Francii, v Belgii, ve Španělsku a ve Velké Británii došlo k mnoha atentátům organizovaných militantními muslimy. Zemřelo při nich mnoho stovek nevinných lidí. Je to tragédie a ty dotčené země si to řeší. Rusáci na Ukrajině sestřelili jedno letadlo s 300 nizozemskými pasažéry, a za to nikdo postižený nebude. V Sýrii dochází k hromadné genocidě, která si v ničem nezadá s nacismem, a nikdo to neřeší. A vy sem prsknete nehoráznou lež, že za všemi útoky jsou Syřané a Afghánci.

Raději se nenamáhejte s odpovědí a raději si najděte pravdivé informace a porovnejte si, kdo ve světě dělá ten největší bordel.