Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Quoted post
Vybrat přezdívku |
#3199 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-05-31 21:28#3198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem si jistý, že Vás MIP nezklame. Odhaduji, že v odpovědi budou 2-3 blbci/kreténi/krávy/idioti s přídavným jménem "komunistický", nebo "bolševický" na řádek. Všimněte si ale, že MIP nepoužívá vulgárních slov se sexuální konotací. Nevím, čím to je. MIP je pozoruhodný fenomén, profesionální psycholog a psychiatr by to měli posoudit. Možná, že by se dostal MIP i do učebnic. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#3201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-06-01 05:56:40Jojo, Mip mě prostě "baví" . Myslím si, že nesouhlasit s někým, kdo má jiný názor se dá i slušnou formou, než jakou používá tento pán. Souhlasím s Vámi, že psycholog a psychiatr by se na něm vyřádili. Je v něm tolik nahromaděné zloby a záště, že se to jen tak nevidí. Třeba miloval v mládí nějaku ženu a pak se ukázalo, že je ve straně, možná to byl jinoch ze statku a pláče, že nemohl celý život pást krávy, ale to asi ne, komunisté mu bránili v postupu, nemohl studovat, nemohl snídat v Alpách a potom ta tragédie s těmi filmy v kině. To je prostě neodpustitelné. "Líbí " se mi, jak nás tady napadá, že my za to můžeme. Moji rodiče jsou cca o 20 let mladší, než MIP, ale můžou za 50.léta, já jsem mladší, než on snad o 40 let, ale můžu za to, že nemohl do Alp a nesměl jít, kam chtěl. Víte, já bych Mipa pustila za hranice hned po válce, sbalila bych mu oprýskaný kufřík s hračkama, dovezla ho na hranice a bylo by to. Dneska by pěkně mluvil německy, říkal by si třeba Hans a byl by šťastný. Já lidem štěstí přeju. Ale máte pravdu, v přívlastcích je tento pán kovaný, ty mu fakt jdou :-))). Jeho žluč musí být úplně černá, za ty roky, co trpěl :-))))))) |
MIP |
#3207 Nezklamu, soudruhu, tak jako nezklamete vy, komunisti2013-06-01 10:45:16
Konečně jeden komunistický příspěvek, který má nějaké racionální jádro. Soudruh (podporovateli a přinejmenším stoupenci komunistů se snad sluší říkat „soudruhu“ i když se tu někteří proti tomu ohrazují. Já jeho soudruh samozřejmě nejsem a toto, kdysi poctivé a slušné české slovo, komunisty ovšem hrubě zprofanované na úroveň nadávky, považuji i já za nepříliš uctivé oslovení, hodné ovšem právě pro komunistu), tedy soudruh si neobyčejně inteligentně (na soudruha) a zcela správně všiml, že „MIP nepoužívá vulgárních slov se sexuální konotací“. Sice „neví, čím to je“ ale za postřeh a trochu myšlení pochvalu zaslouží. Kdyby uměl myslet ještě trochu více, třeba by mu došlo, že já zde nikomu nenadávám (NENADÁVÁM), mnou použité výrazy užívám pouze v základním významu a nikoli jako negativní konotace (když už chceš, soudruhu, zpytovat můj jazyk). Vulgární slova se „sexuální konotací“ (nebo třeba i „anální konotací“) jsou skutečně většinou poněkud "vulgární" v běžné (neodborné) diskusi a používat slova tohoto druhu je, soudruhu, pod mou úroveň. Také vím, že nadávání ničemu nepomůže. Pokud zde používám, podle soudruha č.3199 „vulgární“ slova, jde výhradně o slova, popisující, jak se mi jeví diskutující komunista na základě jeho příspěvku zde: prostě blbce nazývám blbcem (komunistickým blbcem, přesněji. Komunistický blbec je kvalitativně vyšší úroveň blbce, v souladu s marxisticko-leninským učením o přerůstání kvantity v kvalitu; jistě znáš z VUMLu, soudruhu). Jestli se ti tento můj názor nezdá, přečti si laskavě třeba můj příspěvek č.3174 a reakci komunistického inteligenta v příspěvku č.3177. Jde mi teď čistě o mou poznámku, o tom, že nikdo nemá právo mi předepisovat, povolovat či naopak zakazovat, kam půjdu (pojedu) nebo ne. Reakce komunisty č.3177 (komunisty podle jím napsaného, samozřejmě zda „má legitimaci“ nevím, ale blbý je na to dost) je těžko možno označit jinak než jako reakci „komunistického blbce“. Můžeš-li toto tvrzení nějak vyvrátit, tak do toho, soudruhu. Z těch blbých komunistických (vymytých, vylízaných) hlav ostatně nic jiného neleze: komunistická kravka č.3201 píše: „Víte, já bych Mipa pustila za hranice hned po válce, sbalila bych mu oprýskaný kufřík s hračkama, dovezla ho na hranice a bylo by to. Dneska by pěkně mluvil německy, říkal by si třeba Hans a byl by šťastný. Já lidem štěstí přeju.“ Tato komunistická, promiň soudruhu, doslova kráva, stále nechápe a ani nikdy nepochopí, že nemá, a nikdy ani neměla mít, třeba jako komunistka s vedoucí úlohou zakotvenou pro jistotu v Ústavě, žádné „právo“ nebo spíše pravomoc někoho někam pouštět, balit mu JEHO kufr a vozit na hranice (mimochodem, mohla by tam také špatně dopadnout: vrahounský pacholek Sloup nebo Kučera ji také mohli nechat zastřelit pro pokus o nedovolené překročení hranic...). O těcho blbcích zde píši, soudruhu. Ostatně celý příspěvek soudružky č.3201 jako odpověď na moje názory, stejně jako její příspěvek č.3198, nelze nazvat jinak, než jako koncentrát debility. I když je mi jasné, že mnohem snazší, než vyvracet moje názory, opřené o historická fakta, na skvělé výsledky a praxi vlády komunistů, jak nám ji už jednou předvedli, než hájit vrahouny na hranicích jako Sloup, týpky (raději nejmenuji), které za dvacetikorunu práskaly na své kolegy v zaměstnání a dnes se nám předvádí v televizi jako majitel patentu na demokracii nebo vysvětlovat, proč jsem já a miliony dalších nesměl jet třeba do Alp, je napsat idiotský blábol o tom, zda mi to ve škole šlo nebo ne či jaké obrázky si prohlížím v novinách (!) jako soudružka v "příspěvku" č.3198..... A jestli se moje příklady "úspěchů" vládnutí KSČ zdají jinému komunistickému blbci (č.3206) "selektivní", ať je místo debilního pošklebování vyvrátí nebo si udělá svou selekci. Byl bych na ni móc zvědav, i když ji už za těch 40 let dokonale znám: bude o počtu dětských hříšť, vybudovaných na "dobrovolných" brigádách, o sociálních jitotách (o kádrových prověrkách a jejich následcích už ne), o splněných závazcích na počest toho či onoho sjezdu a vytavených tunách ocel (pro Sovětský svaz; dostali jsme za to tu znémou hlínu na trpaslíky, aby se mohlo tavit dál a ještě více). Takhle soudruzi politiku KSČ(M) nevysvětlíte masám ani neobhájíte. Nasaďte buď do diskuse něco PODSTATNĚ inteligentnějšího (máte-li) nebo se nedivte označení komunistický blbec. Sčítat frekvenci používání tohoto označení v mých příspěvcích nemá, soudruhu, smysl. Je stejná, jako frekvence vašich debilních příspěvků zde. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2151 Vytvořeno: 2024-12-16
Voda pro zubry a divoké koně
18402 Vytvořeno: 2023-06-06
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1659 Vytvořeno: 2024-11-29
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
772 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1677 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
685 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
111 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
108 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43067 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
266 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4433 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2016 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.