MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49437 Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj.....

2015-06-04 14:54

Pokud by měl být Fiala trapný a Kalousek zloděj, jaké měřítko byste tedy měl pro Zemana? 

Zeman tu vyměnil 46 % za 14 mld. hotovosti MUS na rekultivace za 650 mil. a přidal k této HOTOVOSTI!!!!! ještě uhlí, stroje, lidi. To byla bez nejmenších pochybností největší zlodějina v hotovosti, který se v tomto státě odehrála a je klidně možné, že to byla možná vůbec největší zlodějina hotovosti, která se vůbec kdy odehrála. 

Tedy jestli je nějaký politik v tomto státě skutečně zlodějem, tak je to Miloš Zeman. 

Co je trapnějšího, než když muž hovoří o své prostatě na veřejnosti a přitom se sotva vyškrábe do tří schodů? 

Tedy jestli je někdo skutečně trapný, tak je komunisticý nácek Miloš Zeman. 

Tedy pro vás pitomce platí.

Pokud nejste schopen oponovat, tak podepište tuto petici v papírové podobě, odneste jí tomu vašemu panicovému prostatikovi pod ten jeho prohulený a prochlastaný rypák. Přesně v duchu vašeho příspěvku jej fyzicky nakopejte do toho jeho vyžraného pozadí. Pak se narovnejte, všem slušným lidem se veřejně omluvte, že jste zloděje, trapáka, alkoholového dementa dopravil do ústavní pozice a pak neváhejte a odstěhujte se k soudruhovi V.I.Adolfovi Visarionovičovi Puťkovi Putinovi do toho vašeho rusákova a tam požadujte demokratizaci. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49454 Re: Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj.....

2015-06-04 17:21:46

#49437: - Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj..... 

Naco by jste chtěl oponenturu vole? První odstavec je lež jak věž a není to dostatečně průkazné, MUS byla za vlády Miloše Zemana doprivatizovávána, hlavní podíl privatizovala když ne Tošovského, tak tedy vláda Klauze.

Ve druhém odstavci se zlomyslně vysmíváte zdravotnímu stavu člověka staršího věku. Takto se chovají lidé, co o sobě prohlašují, že jsou vzdělaní a slušní? Na co vám mám oponovat vy vole? Svými projevy maximálně prokazujete, že jste pěknej debil, no ale co s tím mám jako dělat dál? Sám se musíte pokusit se zušlechtit, já už pro Vás více udělat nemůžu.