MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49454 Re: Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj.....

2015-06-04 17:21

#49437: - Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj..... 

Naco by jste chtěl oponenturu vole? První odstavec je lež jak věž a není to dostatečně průkazné, MUS byla za vlády Miloše Zemana doprivatizovávána, hlavní podíl privatizovala když ne Tošovského, tak tedy vláda Klauze.

Ve druhém odstavci se zlomyslně vysmíváte zdravotnímu stavu člověka staršího věku. Takto se chovají lidé, co o sobě prohlašují, že jsou vzdělaní a slušní? Na co vám mám oponovat vy vole? Svými projevy maximálně prokazujete, že jste pěknej debil, no ale co s tím mám jako dělat dál? Sám se musíte pokusit se zušlechtit, já už pro Vás více udělat nemůžu.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49477 Re: Re: Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj.....

2015-06-04 18:59:06

#49454: - Re: Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj..... 

On snad někdo nutil soudruha Zemana "privatizaci" podespat? Asi jako ho někdo nutí mít kolem sebe bandu KGBáků :-). 

Ona "příprava" kterou přisuzujete Tošovskému je Zemanův blábol, stát ztratil majoritu, z důvodu zločinu Klause a těžko se dá pochybovat, že to neudělal záměrně, Zeman se masivně podílel na tom, aby akcie od obcí nevykoupil stát, jak chtěl Fond národního majetku. 

Já se někomu vysmívám? Já jsem snad o Zemanově prostatě prohlásil, že je prosstatou panice? Já snad prohulené plíce Zemano označuji plícemi nekuřáka? 

Co je víc trapné, když člověk, který se celý život devastuje prohlašuje o své prostatě, že je prostatou panice? To bylo řečeno tím, že je aktuálně "horolezcem do tří schodů", ale ne díky nějaké shodě náhod, ale tím, že se celý život systematicky devastuje nejen chlastem a hulením, ale především vlastní komunistickou ubohostí, neb jej pak logicky obklopují zločinci.