MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52417 Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání.....

2015-08-10 05:03

#52415: - Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání..... 

Je to složitější. Školy jsou plné komunistek, které ztratily jistoty bolševické partaje a komunismu. Jsou v hrozném stavu. Výuka historie obecně je stále pod vlivem bolševické ideologie a tedy není divu, že děti o ní nemají zájem, padagové dějepisu jsou katastrofální. oni sami se neorentují v časové ose událostí, neboť ta marxistická osa, kterou se kdysi "naučili" nedává smysl. Navíc dějepisáři byli vskuku kovaní komunisté. 

Tedy ve vašem konkrétním případě si dovedu představit velmi špatného pedagoga dějepisu stejně jako to, že váš vnuk prostě nemá zájem z jiných příčin než jen z těch, že je pedagog idiot, přičemž pravděpodobnější je, že je to tím, že měl pedagoga idiota, který nebyl schopen vysvětlit, že veřejný prostor je obrovskou částí našeho života a nelze jej bez historických souvislotí plně pochopit. Pedagog to zjevně neví, neb je to možná bolševický blb, který si myslí, že veřejný prostor přece spravují komunisti. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52421 Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání.....

2015-08-10 07:49:02

#52417: - Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání..... 

Nic neni v dnesni dobe ve skole slozitejsi. Politiku do toho vubec netahejte. Ucila jsem na ZS v dobe totality a nikdy nezapomenu, jakym masazim byli tehdy kantori vystaveni. Soudruzi chteli kazdeho ucitele videt ve strane. Kdo vzdoroval, musel vstoupi do Svazu Ceskoslovensko Sovetskeho Pratelstvi, jinak mu hrozil vyhazov ze skolstvi. A jeste se ucilo podle upravenych osnov, upravenych podle predstav soudruhu. Kolegyne byla zasluhou okresni inspektorky vyhozena, protoze navstevovala bohosluzby a nechala pokrtit svoje deti.  Srovnani s dnesni dobou : Nebe a dudy.

Nepřihlášený uživatel

#52433 Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání.....

2015-08-10 11:49:10

#52417: - Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání..... 

Nic není složitější a rozhodně bych do toho netahal politiku. Moje nekomunistické děti byly sice "blbé", nemají vysokou školu, ale umí česky a mají základy dějepisu. Dnes slyším v TV a Radiu takové zrůdnosti, že je mi na blití (hovořím o češtině).

Nikdy jsem nebyl v žádné straně. Myslím, že KSČ měla pokroucené názory na dějiny a souvislosti. To je jasné. Ale tím nelze omlouvat neznalost dějinných událostí. S komunistickými pedagogy to má dnes v pravdě pramálo společného.