Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7901 Re: Re: Re: Re: Re: Re: GENESIS

2016-03-26 12:46

#7874: - Re: Re: Re: Re: Re: GENESIS 

 JEDY ZVANÉ GMO-TTIP-MONSANTO AMERICKÉ SR....... POTRAVINY GENETICKY UPRAVENE

„Máme za to, že GMO, to není naše cesta. Chceme, aby naše zem byla i nadále ekologicky čistá a na celém území chceme vyrábět a pěstovat dobré, čisté potraviny. Ujišťuji vás, že za deset let, až nebude mnohé odpovídat normám, a už to nebude zdravé jídlo, bude o ruské potraviny obrovský zájem, budeme je mimo jiné i vyvážet a prodávat za vysoké ceny", řekl Tkačov.

Více: GMO JEDY V RUSKU NEUVIDÍTE ŽADNÉ MODIFIKOVANÉ JEDY S EU

VICE-Česko coby trojský kůň pro geneticky modifikované potraviny

VICE-MONSANTO A TTIP V SOUČASNÉ DOBĚ KDE SE ANGAŽUJE ČR

VĚŘIM TOMU NEMODIFIKOVANÉ POTRAVINY SI RUSKO ZAJISTÍ KVALITNÍ TRHY VE SVĚTĚ MUŽEM BYT ODBĚRATELÉ KVALITY NA TYCH CO POSLEDNI DOBOU JIM NECO SMRDI CHUTNAJ JINAC SOU TVRČI A AJ VĚČÍ NJN SR.... S EU FUJ 

Daily Mail pokračuje: „Zvířata na GMO dietě trpěly nádory mateřských žláz, stejně jako těžkým poškozením ledvin a jater. Výzkumníci prohlásili, že 50% samečků a 70% samiček zemřelo předčasně, ve srovnání s pouhými 30% a 20% v kontrolní skupině.“

Nálezy studie

Zde jsou některé ze „šokujících“ nálezů stude:

• Až 50% samečků a 70% samiček zemřelo předčasně.

• Krysy, které popíjely zbytkové množství RoundUpu (úrovně legálně povolené v pitné vodě) utrpěly 200% až 300% nárůst v počtu obřích tumorů.

• Krysy krmené GMO kukuřicí se zbytkovým množstvím RoundUpu utrpěly těžké poškození orgánů včetně poškození jater a ledvin.

• Krysy byly krmené GMO kukuřicí NK603, která je produkovaná Monsantem a pěstovaná napříč Severní Amerikou a která je stravována jak zvířaty, tak lidmi. Toto je stejná kukuřice, která je ve vašich ranních cereáliích a lupíncích.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7927 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GENESIS

2016-03-26 20:32:06

#7901: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: GENESIS 

 

Téměř třísetkilová žena dvanáct let nevstala z postele. Pečuje o ni pohledný manžel

 

Čtyřicetiletá Lupe Samano z kalifornského San Bernardino se k morbidní obezitě postupně projídala od svých pěti let, kdy rodinu opustil její otec. Už v šesti letech vážila 45 kilogramů a v devíti už neuvěřitelných 180. Nakonec dosáhla bezmála tří metráků, je těžce nemocná a odkázaná na manželovu pomoc i při hygieně a vyprazdňování. Pár má v plánu přestěhovat se do Houstonu a věří, že operace zachrání nejen ženin život, ale i manželství.

 

Samano prý v dětství vážila jako ostatní děti, po otcově odchodu ale začala její matka trpět depresemi, brát drogy, pokoušela se o sebevraždu a nakonec v jejích osmi letech skončila ve vězení.

Výchovy Lupe i její mladší sestry se ujala babička. Po rodičích se jí ale hodně stýskalo a žal zaháněla jídlem. Vše se ještě zhoršilo, když babička zemřela. „Když jsme přišly o babičku, celý můj život se zastavil, začala jsem tak přibírat, až jsem toho mohla dělat pořád míň a míň. Musela jsem i přestat chodit do školy. Zůstávala jsem jen doma a pořád tloustla,“ vypráví Lupe.

„Být takhle obézní je boj, vše je pro mě těžké, mé tělo kolabuje. Jsem diabetik, má váha ohrožuje srdce, ledviny, játra, nohy, všechno. Cítím se beznadějně a všechno mě bolí,“ stěžuje si, ale zároveň věří, že až zhubne, začne být znovu samostatná a pro svého muže snad i atraktivní.