Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7906 Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny

2016-03-26 13:18

Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny

Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny, která se nemusí bát útlaku a bezpráví ze strany státu, pokud se vláda země přikloní na stranu tyranie. Zbraň je nejvyšším principem demokracie, pilířem jedince bránit zbraní majetek a životy své rodiny, proti všem, kteří by chtěli zasáhnout do nezadatelného práva občana na ochranu života a majetku sebe a své rodiny.

Když vám uprchlíci při cestě z kina večer zahradí cestu a v přesile budou chtít uplatnit arabskou sexuální hru Taharrush gamea na vaší ženě [2], máte možnost volby. Buď zavolat policii telefonem, pokud vám migranti ovšem dovolí zavolat o pomoc, anebo použijete zbraň na obranu života sebe a své manželky. V době, kdy Evropa a politické elity nejsou schopné ochránit životy svých občanů, je ozbrojení obyvatelstva jedinou cestou přežití ve zdivočelé Evropě. A každý politik, který odsouhlasí, aby policie svévolně vnikala do bytů a svévolně, bez soudu, zabavovala legálně držené zbraně, je vlastizrádce a uzurpovatel na základních občanských právech. Takhle se demokratická země ke svým občanům nechová. Nikdy a nikde!

 

VICE-V Bruselu vybuchují migranti, ale čeští poslanci schválili návrh na zabavování legálních zbraní policií. A bez soudního rozhodnutí! Fašismus v přímém přenosu!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7931 Re: Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny

2016-03-26 20:46:15

#7906: - Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny 

 

Potřeba versus povinnost

Pokud vám počty nesedí, máte pravdu. Zbytek do té „hodiny“ za sedm dní vyplňuje předehra, která obvykle trvá čtvrthodinku. (Což je trochu propad, neboť podle dřívějšího výzkumu Češi ještě před lety věnovali souloži 15 minut, ale předehře půl hodiny.)

Republikovému průměru se tak nejvíc přibližuje oslovená Natálie. I když říká, že se k sexu dostane maximálně tak třikrát, pravidelně je to spíš dvakrát za týden. Podle svých slov ale sex potřebuje k tomu, „aby fungovala“. Mají to takhle i ostatní?

Jak vypadají lepší časy?

Sexuální touhu a potřebu v sobě cítí dvě třetiny mužů a téměř polovina žen. Ostatní mají „tisíc a jeden důvod, proč to nejde“.

Už předchozí statistiky výzkumu agentury STEM/MARK ukázaly, že z 805 mužů a 800 žen ve věku 35–65 let 47,6 % pánů o svých partnerkách tvrdí, že se vymlouvají. A to samé říká 24,1 % žen na adresu milenců. Kde je chyba, že sex „nedělá“ ani tu hodinu týdně?

Jaká jste? Co máte ráda? A bude s vámi v posteli vůbec něco? To o vás prozrazuje

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že chování lidí se dnes neřídí jenom biologickými pudy (i když to u někoho tak vypadá), spíš má psychosociální základy.

„Morálka se pere s přírodou, někdy si podají ruce, málokdy se však obejmou,“ nastiňuje známý odborník a dodává, že víc než nadměrná potřeba nás trápí nedostatečná touha. Tak aspoň, že Češi jsou zodpovědnější.