Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8127 TURECKY TEROR VEDEN IS A ERDOGANEM

2016-04-02 08:14

Mezinárodní organizace ochraňující práva Amnesty International potvrdila, že Turecko střílelo syrské běžence a vypověděla o tom, jak Ankara zostřila pohraniční kontrolu po podpisu migrační dohody s EU.

„Během posledních několika měsíců zavedlo Turecko vízový režim pro Syřany, kteří přilétávají, uzavřela své pozemní hranice se Sýrií pro všechny, kromě těch, kteří potřebují okamžitou lékařskou pomoc a střílelo po některých z těch, kdo se ji pokoušeli nelegálně překročit," řekl ředitel programů této organizace v Evropě a centrální Asii John Dalhuisen.

Představitel Amnesty International také řekl o masové deportaci běženců do Sýrie, což podle jeho názoru podtrhuje „podstatné nedostatky v dohodě mezi Tureckem a EU".

Více: TURECKO STRILELO BEZENCE ZE SYRIE

 

Tady jsou všechny dokumenty odhalují špinavé vztahy

Skandál příbuzní Isidor se účastní 6 občany se objevil v šetření zahájené poté, co se uchylovat k trestnímu stíhání. 19 lidí byly vzaty k identifikaci komunikačního o rozhodnutí. Prokurátoři Derd Gökmen, zažaloval o 27 podezřelých. Mezi obžalovaní jsou obviněni z toho, že manažer a v současné době v Sýrii Isidor İlhami Mustafa Demir se odehrávalo v medu. Gökmen, "poslouchá důvodů během nástupu jiného trestného činu" zahájila samostatné šetření, ale soubor "jurisdikce" a poslal rozhodnutí úřadu Gaziantep 5. obrněné brigády velení ozbrojených zastupitelství.

"Žádné rozhovory"

Ankara generální prokurátor republiky a jejich jména zveřejněna v sekci úřadu vojenské prokuratury v souvislosti s skrývání Gaziantep poslal telefonní hovory ", že jednání mezi vojáky a příslušníky Isidor," tvrdil. Což naznačuje, že jednání mezi generálním vojáků a pašeráci advokát, v trestné činnosti "pašování", uvedl, že rozsah činností. Avšak dokumenty, k nimž byl odhalen republiky, Mustafa záznam velkého počtu telefonních hovorů ze strany vojáků s železem, že ve spisu.Generální prokurátor tvrdí, že obsah pašování rozhovoru vyplynulo, že společný postup armádou v hranicích Isidor. Páska, pořadí vojáci a oni také zúčastnili jednání na hranicích čelit železa.Páskové a pátrací dokumenty odhalily, že spolupracují při přechodu, který bere peníze a vojáky pod názvem charity od pašeráků na hranici železné.

VICE-TURECKÝ NOVINÁŘ ZVEŘEJNIL FAKTA O SPOLUPRACI S TURECKOU ARMY A IS

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8148 Re: TURECKY TEROR VEDEN IS A ERDOGANEM

2016-04-02 18:13:23

#8127: - TURECKY TEROR VEDEN IS A ERDOGANEM 

 

Infekci tzv. filckami (pedikulóza, pediculosis pubis) řadíme mezi sexuálně přenosné choroby, protože se šíří pohlavním stykem. Způsobuje ji veš muňka (Phtirus pubis). Muňka je světle zbarvený živočich, jehož samičky dosahují velikosti až 1,5 mm. Vyskytuje se na ochlupených místech, většinou okolo genitálu. V případě silného napadení se poškozenému objeví v ochlupení na břiše a hrudi, v podpaží, v obočích, na řasách a u mužů i ve vousech. Muňky zásadně nežijí v lidských vlasech. Vlas je pro ně tenký a nejsou schopny se na něm udržet. Samička přichycená ke kořenu chlupu klade vajíčka (hnidy), která k chlupu pevně přilnou a postupně s ním odrůstají. Z vajíček se týden líhnou larvy, které za 14 dní dospějí a samičky pak kladou 20 – 40 vajíček. Hnidy na chlupech při zmačknutí mezi nehty charakteristicky lupnou.

Zdrojem infekce je muňkami nakažený člověk. V drtivé většině případů k přenosu dojde pohlavním stykem, ale muňky se dají chytit prostřednictvím ložního prádla a povlečení, ručníku, prkýnka na toaletě nebo dokonce ze sedaček v městské hromadné dopravě. Bez krve však vši poměrně rychle hynou, takže toto riziko není příliš velké (bez hostitele přežívají cca 24 hodin).  

V posledních letech dochází ve vyspělých zemích ke snižování výskytu tohoto druhu vši, což souvisí se současným módním trendem – vyholování intimních partií a podpaží.


Nepřihlášený uživatel

#8184 Re: TURECKY TEROR VEDEN IS A ERDOGANEM

2016-04-03 01:01:05

#8127: - TURECKY TEROR VEDEN IS A ERDOGANEM 

 "Během posledních několika měsíců zavedlo Turecko vízový režim pro Syřany, kteří přilétávají, uzavřela své pozemní hranice se Sýrií pro všechny, kromě těch, kteří potřebují okamžitou lékařskou pomoc a střílelo po některých z těch, kdo se ji pokoušeli nelegálně překročit"

Z toho by si měla vzít příklad pohraniční stráž Evropy a tímhle způsobem bránit Schengenský prostor!