MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112669 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 10:07

#112662: dhimmi - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty, který sem dáváš odkazy na prapodivná manipulativní videa, kde má člověk strach, že na něj z okraje obrazovky vyskočí Konývka nebo Volfová, mě budeš podezírat ze zmanipulovanosti? Nenech se vysmát ... Tvé komunismem načichlé argumenty už dnes nikoho nepřesvědčí.

Kdo je to Salman Hasan? Kromě toho, že každý konvertita pomlouvá svoji křesťanskou víru, tak Salman Hasan proslul tím, že se k nám snažil v rámci pomoci křesťanům z Iráku propašovat svého bratra, který ale křesťanem nebyl a není, a také tím, že iráckým uprchlíkům namlouval, že Generace 21 šíří drogy a homosexualitu.

„Někteří z pečlivě vybraných křesťanů se sami rozhodli zůstat v Iráku a nebo odejít do jiné země. Z toho důvodu je průběžně seznam možných přesídlených osob doplňován. Naprostá většina lidí, kteří dosud přišli do ČR, byli navržení samotným Salmanem Hasanem. Do finálního seznamu nebyl zařazen  Salmanův bratr, kterého chtěl Salman do ČR dostat, ale ten nebyl schopen předložit požadované doklady včetně křestního listu (potvrzení o křtu) nebo potvrzení duchovního. Při osobním rozhovoru s Janem Talafantem a Janem Dezortem Salmanův bratr nevyznal křesťanskou víru, ani nepotvrdil, že by byl pokřtěn. Projekt záchrany 153 křesťanů se týkal výhradně pronásledovaných křesťanů,“ vysvětluje zástupce nadačního fondu.

Se Salmanem Hasanem měla Generace 21 problémy i v minulosti. Měl kontakty v kurdském Irbílu a díky své ženě Kateřině mohl komunikovat i s českou stranou. „Jenže se ukázalo, že pan Hasan tomu všemu chce šéfovat, několikrát se projevil jako lhář. Spolupráci jsme proto přerušili, už nás s ním nic nepojí,“ řekl před časem jeden ze spolupracovníků Generace 21. Spolupráce se údajně zhoršila kvůli tomu, že koordinátoři nezařadili jeho bratra na seznam, protože nesplnil podmínky pro přesídlení. A vztahu neprospěla ani jeho občasná spolupráce s uskupením Islám v ČR nechceme.

Působil jako nenápadná postava projektu na záchranu křesťanských uprchlíků z Iráku, mnozí ale Salmana Hasana viní z toho, že právě on stojí za odjezdem některých z nich zpět do rodné země či Německa.   „Pokud se budeme bavit o důvodech, proč část uprchlíků opustila nebo chtěla opustit republiku, víme jen tolik, že s panem Hasanem byli v intenzivním kontaktu a jeho osočování nadačního fondu Generace 21 určitě k problémům přispělo,“ uvedl Martin Frýdl, mluvčí nadačního fondu, který byl po odjezdu skupin uprchlíků za české hranice zastaven.

Nadační fond Generace 21 zpochybňuje i samotného Salmana Hasana, respektive jeho historky o tom, jak byl vězněn a pronásledován Islámským státem. V roce 2014, kdy IS obsadil Mosul, žil totiž již Salman se svojí ženou Kateřinou v ČR. V rozhovoru pro Generaci 21 uvádí, že žije na území ČR od začátku roku 2014 a IS obsadil Mosul v červnu 2014. Nicméně již několik let dříve žil Salman v Německu. Znamená to tedy, že Salman Hasan není uprchlíkem před násilím IS, naopak, jak sám říká, když přišel do Evropy, byl radikální muslim a teprve v Německu se obrátil ke Kristu.

Má Salman Hasan opravdu důkazy o korupci v Generaci 21 anebo jde o osobní mstu za konec spolupráce a za to, že se touto jednoduchou a bezplatnou cestou nedostal do Evropy Hasanův bratr? Pokud Hasan opravdu zveřejní dopisy a nahrávky, které má údajně k dispozici, zřejmě se vše objasní.

Mám ztrácet přes hodinu časem tím, že budu poslouchat takto nevěrohodnou osobu? Psal sem ti sem odkaz na křesťanské radio Proglas a jeho řadu pořadů Islám - znamení doby. Poslechl sis ty snad alespoň 5 minut z těchto pořadů připravených panem Jaroslavem Francem, Th.D. z katedry Pastorální a spirituální teologie CMTF Univerzity Palackého? No nepředpokládám. Je to moc k přemýšlení ..., a to pro tebe není.

https://slovo.proglas.cz/kultura-a-vzdelavani

Odpovědi

dhimmi

#112681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 14:54:32

#112669: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

: každý konvertita pomlouvá svoji křesťanskou víru

Kde přesně v tom videu to pan Salman dělá?

To je pohled jedné strany, Generace 21, známé svým "podařeným" importem křesťanů, jehož neúspěch se jak vidno snaží svést i na pana Salmana. Kde je ale jeho stanovisko k tomu všemu? Vyváženost se tomu říká, ne?

Mám ztrácet mnoho hodin tím, že budu poslouchat tebou doporučená audia, když ty se nechceš zdržovat ani hodinu, ale zároveň tvrdíš, že pan Salman pomlouvá svoji křesťanskou víru? Ve skutečnosti je tomu právě naopak.

Odkud se berou takoví jako ty? Jsi zřejmě profesionální lhář, ale dost špatný.