MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116243 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 13:53

#116214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Socialistické státy byly ve své době  legitimně uznanými státy v rámci mezinárodního práva. Tečka debile. Arabské státy neposílali své občany do oněch zemí kvůli žádnému vnějšímu příkazu. Tedy nedělo se nic nelegitimního v rámci mezinárodního práva. Největšími gulagy debility jsou zpravidla lebky eurohujerů a trolů z havlérky pro jejich vlastní zašněrované mozky.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 15:50:09

#116243: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To, že ostatní státy uznávají hranice státu z něj legitimní stát opravdu nedělá. 

Legitimitu státu mu mohou dát pouze občané v něm žijící, ostatní státy respektují hranice a pokud nejsou ohrožovány do jisté míry tolerují co se uvnitř děje, viz. např. dnešní nacionálně komunistické Rusko nebo nacionálně komunistické Německo od roku 1933.

Míra takové tolerance má své meze, jak je známo. 

Území ovládané komunisty nebyly legitimní státy, neboť komunisté byli bachaři a 9/10 obyvatel byli vězni v obrovském gulagu. Platí o dnešní Severní Koreji stejně jako to platilo o ČSSR. 

Nic legitmního na komustické zločinecké pakáži opravdu není, nebylo a nikdy také nebude, extrémismus není věc, kterou lze tolerovat a komunisté jsou stejným extrémem jako nacionální komunisté - nacisté, přestože se extrémismus snaží legitimizovat nacinální komunista Miloš Zeman, nic to na věci nemění.