MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120305 Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor.....

2017-12-09 06:52

#120301: -  

.....to by tě mělo vždy, když čteš nějakou paušalizující debilitu o muslimském světě velmi zarazit. 

Středověkým předobrazem pro IS byl bez pochyby Jan Žižka z Trocnova s jeho bandou hrdlořezů, kteří táhli Evropou a přesto o kresťanech nemluvíš jako o "vzteklých psech", přitom Žižka se taktéž napojil na sekty (tedy spíše ateisty než věřící v existenci kategorie absolutního smyslu či dobra) a také jednu z nic adamity vyvraždil. 

Podobně jako IS musel být Žižka s Husity následně pacifikován širokou koalicí. 

Je to bohužel se opakující stereotyp, kdy ateisté zneužijí v podstatě libovolnou filozofii k tomu, aby se dostali k moci, přesto dosud nejvražednější zůstávají sekty hned od počátku politické tedy komunisté a nacisté ke kterým má jistě IS velmi blízko nejen proto, že jeho špičky se v terorismu a teroru "vyučily" v KGB a je dnes minimálně velmi pravděpodobné, že současnou vlnu terorismu rozpoutal Putin aktivací lídí, které KGB vyškolila a jen na našem území školila spíše tisíce lidí z Asie, Afriky, Latinské Ameriky, Cuby, dokonce se min. jeden jejich školenec z ČR vyskytuje na mnohých snímcích hned vedle Asada. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120317 Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor...

2017-12-09 13:18:56

Co si přeješ, cizinče?


Nepřihlášený uživatel

#120326 Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor...

2017-12-09 15:18:17

#120305: - Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor..... 

  Nikdo rozumný nestojí o to, aby nám zde veřejný prostor spravoval Islám, protože to k ničemu dobrému vést nemůže.

   Možná jsi si nevšiml, nebo si to nechceš přiznat, ale v místech kde převládl islám dříve nebo později postupně mizí ostatní náboženské směry. Například alaviíté v Sýrii, kteří jsou vedle jiných šiítských muslimů považováni sunnity za heretiky, by byli zajisté vyhlazeni, protože alaviítský islám v sobě obsahuje zčásti křesťanský kult. To bylo pro umírněnou (   :-)   ) opozici natolik nepřijatelné, že v maskách bojovníků ISIL, které v případě potřeby za potlesku západních rozvědčíků oblékli, řezali alaviítům hlavy o sto šest. Naštěstí mají alaviíté v Sýrii v čele vzdělaného člověka a očního lékaře, pana Bašára al Asada, jenž si zasloužil zahraniční vojenskou ruskou pomoc a zvrhlá úchylná opozice byla v Sýrii poražena na hlavu. Po světě se šíří právě ponejvíce naprosto intolerantní sunnitský islám a šiíté, ačkoli jak bylo vidět v problémech z Hizballáhem, i oni dokáží mít někdy dost nebezpečné vrtochy zejména proti Izraeli, byli a jsou ve světě v naprosté menšině. A jsou to příslušníci hlavně právě sunnitského islámu kteří mají náramně nepříjemný zvyk odstraňovat cizí náboženské symboly, demolovat náhrobky, vyhazovat do vzduchu mešity a mnohé budhistické a hinduistické památky. To hlavně sunnitská odnož Islámu se od první světové války rozšířila ze zhruba 300 milionů členů na cca 1.4 miliardy. Problém je v tom, že tam, kde obyvatelé této odnože jiné místní obyvatele početně přečíslí, tam jiné náboženství, ale zejména hlavně demokracie velmi brzy končí. Takto postupně mizí původní misionáři pracně a mnoho let šířené křesťanství například i z Afriky. Původní hinduistické a budhistické náboženské směry byly vymíceny také například v Indonésii. Nebude to dlouho trvat a jakákoli demokracie, křestanství nebo budhismus, či hinduismus budou, díky servilní bruselské politice, časem vytlačeny i z Evropy. Otázka tedy zní: působí dnes v bruselské administrativě islamističtí tollové? Je možné, aby byli podpláceni mnozí okresní či krajští zastupitelé u nás, či na anologických postech v zahraničí přes různé neziskovky právě islamisty? Je možné, že i v této diskuzi je zde aktivní leckterý islamistický troll? Zdá se to být téměř jisté.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120348 Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor...

2017-12-09 22:06:43

"Můžeš být naplněn přátelstvím a láskou, ale nedá se spát vedle vzteklého psa."

řekl o muslimech Ashin Wirathu, buddhistický mnich.