MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121996 Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:48

#121988: - Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Tohe:

Jak jsem opět jen výřkik bez jediného argumentu, přečti si to po sobě. 

... russácké trotlová. 

je poněkud nesrozumitelné, také by jsi měl své příspěvky po sobě trochu občas pročítat.

Neřeším ve svých příspěvcích kdy, co a jak někde dokázali Rusové, Číňani měli papír a střelný prach také v předstihu před Evropou. Tyto věci se průběžně mění, jednou má větší technickou převahu ten, podruhý někdo jiný, no a? 100 milionů krimigrantů je nadsazený odhad, netvrdím, že se pohnou všichni najednou. A i 10 milionů je moc.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122002 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 15:14:28

#121996: - Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Píši rychle a tedy s překlepy, tak to je. 

Tedy opravuji:

Jak jsem psal opět jen výkřik bez jediného argumentu, přečti si to po sobě. 

... russácké trotlování. 

Ty jsi tak trochu "spiklenecky rusko propagandisticky" soudruhu staršino "nadsadil", že :-). 

V russákově se za posledních několik staletí nemění vůbec nic a staletí je již docela dlouhá doba. :-) Není divu, když dnes z russákova lidé mohou odcházet, masivně také odcházejí - jen do USA a jen legálně jich ročně odejde 300 000 a to samozřejmě v tomto případě jedná jen o absolventy vysokých škol, neboť jinak by legálně do USA odejít nemohli. 

Pro představu v ČR ročně absolvuje 60 000 lidí vysokou školu, v russákově jich tedy může absolvovat maximálně 600 000, ale spíše méně (rusáci mají daleko méně vysokých škol na počet obyvatel a zaostalé vysoké školství), russáci i tuto informaci nezveřejňují.  Tedy polovina jich uteče do USA, pro představu jsou to dvě hodně velká letadla každý den, která odletí směr USA a jsou plná ruských vysokoškoláků a vrací se prázdná a to se další táhnou do Evropy, viz. např. ten pitomec, co opilý přejel v Praze mladou ženu a "podniká" a "bez něj podnikání nejde" a "milion byl pro něj problém sehat" když jedzí v autě  za 1,5 mil. 

Pokud by byl takový odchod vysokoškoláků z ČR v poměrném počtu, byl by to totální masakr pro naše hospodářství, státní správu, vzdělanost, lékařskou péči, o vědě ani nemluvě, pokud by odešla ročně polovina absolventů vysokých škol ČR by se bezpochyby velmi rychle začal propadat hospodářský růst, odešly by investice v masovém měřítku a celý dej by se multiplikoval. Během 3 let takového exodu by se země propadla nejspíše do chaosu.  

Russákům zjevně vysokoškoláci nechybí - nepotřebují je :-) nic totiž nevyrábí, těží ropu a plyn :-).