MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132737 Re: Re: Re:

2018-06-25 08:30

#132654: - Re: Re:  

Ale ony JSOU různé.  Všimněme si například, jak dlouho trvá sestavení vlády po volbách v Británii, a jak dlouho v České republice. A jak dlouho pak vláda vydrží.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132740 Re: Re: Re: Re:

2018-06-25 08:54:21

#132737: - Re: Re: Re:  

Británie má obrovskou historii demokracie, vědomí, jakou má demokracie cenu, která je i důsledkem desítek let potýkání se s nacistickou a komunistickou totalitou. 

Přičína stability Británie není ve volebním systému, ale ve stabilitě volebního systému a systematičnosti činností v politice. Bylo by dobré jistě projít vývoj Británie, volebního systému, atd., aby se zjistilo, jestli na počátku demokracie dělali podobné prasárny jaké tu udělali KGBáci v Zeman s Klausem v letech 1998-2002. 

Tady idioti Zeman s Kalausem zničili přepočítavací systém do parlemtu tím, že dvěma stranám s největším počtem hlasů dává křesla na úkor nenších členů parlamentu. Tento zločin se projevil hned v dalších volbách, kdy došlo k patové situaci a hned v těch dalších. Trvá velmi dlouho, než se taková volba stabilizuje. 

To jdou zločiny Zemana a mají možná daleko větší důsledky než jeho giga zlodějiny. 

 

--------------------

Např. ve Francii, pokud se tam chcete usadit, dostanete seznam zákonů, které se k takovému kroku váží, a jsou mezi nimi zákony platné od osmnáctého století.