MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či j

2018-08-27 12:10

#136677: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či jí př 

 Nic to nemění na tom, že se napojil na sektu husitů a založil středověký IS, rozpoutal vraždění na území dnešní ČR. 

   Jan Žižka nevedl nepravidelnou armádu Spojených států, čímž IS bezpochyby je (když mnozí příslišníci tzv. "umírněné protiasadovské opozice" pendlovali plynule do IS a v případě potřeby zase jinam), ani nebyl Žižka nikým zvenčí zásobován a sponzorován, jako je dnes IS sponzorován západními bankstery, Saudy..atd. Analogie je tedy úplně mimo mízu. Jan Žižka ani nevyznával islám, tedy neměl důvod vytvářet islámský stát, navzdory tomu si to někteří natvrdlí havloidní idioti tady nejspíš myslí. Ať už nám o krutostech vojsk Jana Žižky namlouvají a zveličují havlisté cokoli, v rámci dehonestace předků českého národa, husité neutínali lidem hlavy skoro jakoby ze sportu proto, že by tím, následujíce činy proroka, jenž poutínal vlastnoručně hlavy mnoha Židům, měli za to dostat nějakou zkratku do vysněného ráje. Za nemravnosti třeba odporné sexuální dobytky a devianty adamity husité pozabíjeli, nicméně je před tím neznásilňovali, jako to udělal jeden z velitelů IS mladému chlapci, který byl přistižen, že poslouchá západní hudbu. Husité jsou Tebou dáváni na úroveň IS naprosto nespravedlivě, ale Ty jenom tak vědomě provokuješ, vážně to myslet nemůžeš, pokud nejsi totální trotl. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu

2018-08-27 12:54:15

#136770: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žižka je prototyp teroristy napojeného na náboženskou sektu či j 

Už jsem to tu probrali. 

Zižka se s bandou nájemných vrahounů napojil na ideově propojené sekty husitů a adamitů. Adamity následně vyvraždil a nepřetržitě rozpoutával války na území dnešní ČR, vypaloval kláštery, města, tvrze, loupil a tím dále "živil" sektářství a zločinnost po dobně jako IS. 

Řešit to následně musela velká koalice. stejně jako dnes koalice více jak 60 států řeši IS a Sýrii, neboť Vladěna Iljič Putler vetoval min. sedm rezolucí RB OSN o Sýrii, kdy min. dvě mohly rozšíření konfliktu předejít. 

Tedy v tomto ohledu je možné Žižku vnímat jako teroristu napojeného na náboženskou sektu a tedy podobnost s IS je bohužel velmi velká. Těžko vskutu zjistit, jakých odporných zločinů, se husité dopouštěli, ale je naprosto jisté, že husizace byla vražedně násilná a nepodvolení byli vražděni. 

Komunisté z něj tedy velmi správně udělali středověkého komunistu, neboť komunisté se k základním zdrojům dostávají stejně jako nacisté, zločiny, vykrádáním bank, v případě komunistů následně klášterů, kostelů, viz. zločiny Stalina i Gottwalda před komunistickým pučem v Rusku i po komunistickém puči zde.  

 


Nepřihlášený uživatel

#136813 Re:: Žižka

2018-08-28 08:17:12

#136770: -: Žižka 

Ale on je trotl a  zemský škůdce. Nejhoršího kalibru. 

Petruska-sustrova  je chytre zlomit spolecnost tak ze se nejdriv zlomi jeji vudci aby to udelali sami