MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142690 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 22:49

#142678: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   Hovado, kterého jsi se pokusil se zastat, nejdříve osočilo moje rodiče, že prý měli vítat v Praze německé okupanty, Ty jedna pomatená představo. To jenom pro pořádek. To, že Miloš Havel za tvrdé vyděračské výpalné někomu před nácky jako že prý pomohl, nebo nějaké herečce, kterou sexuálně nejspíš předtím za to zneužil, to nepřipomíná ani tak hrdinství, jako spíše lumpárnu a klientelismus, který pěstoval i samotný Václav Havel, když ze svých milenců z kriminálu dělal později pracovníky cizích ambasád. Škody, které napáchal tvůj pravděpodobný donátor Bakala jdou až na sto miliard. A jestli Tvoje máma nenechala v Perlovce jedinou píď chodníku nepošlapanou, za to já Ti bohužel nemohu, tedy se dobytku do cizích rodičů kvůli tomu laskavě nenavážej.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142691 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 22:59:51

#142690: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ty myslíš, že tvoje spiklenecké teorie z tebe z tvých rodičů zmrdy nedělají? 

Každý občan této země si může ze steno záznamů ve Sněmovně a rozhodnutí vlády udělat velmi jasnou přestavu, že je Miloš Zeman zloděj. Je to více než zřejmé. To co píšeš ty, jsou tvé šílené spiklenecké teorei z valento-russko listů a jejich klonů. 

Už je ti to teď jasnější zmrde všech zmrdů?

......................

Evropan reagoval na tuto tvou zmrdovskou rusko trotlí idiocii jak od debila Miloše Zemana.

"Naměli lézt pod pásy tanku debilové. Zajímavé, že když nás obsazoval německý nacistický okupant, tak z baráku nikdo nevystrčil ani nos. To by ho každému totiž nacista rovnou ustřelil, to ale byla narozdíl od 68mého roku opravdová okupace. Žádné přidrzlé provokace by si tehdy nikdo v ulicích opravdu nedovolil."

.....................

Ty ses sám zmrde totiž přiznal svými následnými příspěvky k tomu, že to byli tvoji zmrdovští prarodiče, kdo na plných ulicích hajlovali. JJ ty seš dokonce z rodiny zmrdů, kde i prarodiče byli zmrdi a ještě si na to hrd ty zmrd, neb na plných ulicích hajlovala jen napostá menšina tedy i tvý prarodiče, které ostatní přece neviděli, ti tam nebyli, byli tam podle tebe přece jen řádní hajlující zmrdi a mezi nimi i tvoji prarodiče, kteří byli zase naopak zalezlí 17.11.1939, stejně jako ty zmrd si byl zalezlý 17.11.1989 i proto, že jsi zmrd všech zmrdů. Alespoň to jsi doložil svými příspěvky vskuktu dokonale. 

Mimochodem, je vcelku logické, že prarodič voliče KGBáka Zemana a ŠtBáka Babiše byli náckové, neb ti se pak po válce přerodili v komouše a logicky tedy vychovali komouše, aby se kruh uzavřel a z tebe byl řádný ultra mzrd komunistický nácek jak Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#142698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-11-28 23:57:48

#142690: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Napsal jsi toto zmrde všech zmrdů? 

"Naměli lézt pod pásy tanku debilové. Zajímavé, že když nás obsazoval německý nacistický okupant, tak z baráku nikdo nevystrčil ani nos. To by ho každému totiž nacista rovnou ustřelil, to ale byla narozdíl od 68mého roku opravdová okupace. Žádné přidrzlé provokace by si tehdy nikdo v ulicích opravdu nedovolil."

Pak tvojí prarodiče logicky stáli na ulici a hajlovali, když jsem byli okupováni nácky, stejně jako po válce z nich byli vzorní komunisté, kteří opět vychovali vrozrné komouše, kteří pak volili KGBáka Klause a ty vzorný pionýr jsi dnes komunistickým náckem - zmrdem všech zmrdů voličem KGBáka Miloše Zemana a ŠtBáka Andreje Babiše  jejich zlodějských band. 

Co více, píšeš nějaké tvé představy, které nejsi schopen doložit, ale že tě KGBák Zeman okradl o MUS, jejich 14 mld. a 140 mld. russáckého dluho, přestože se k tomu Zeman přímo přiznává ve Sněmovně i rozhodnutími vlády, to "nevidíš", 

Nevidíš dokonce, že tě okradá slovenský ŠtBák Babiš, přestože je to přece naprosto jasné, do Sněovny jsi ho volil, protože ti napovídal, že všici kradnů a přitom je to právě on, kdo zdvojnásobil svůj majtek v Agrofertu na 80 mld. za 4 roky v pozici ministra financí a co více, kdo v dobách růstu, mizivé nezaměstnanosti, masivního růstu platů a řízené inflace zadlužuje tuto zemi nesmyslnými shodky, přitom jeho karusel pobere 2 mld. dotací a na dani zaplatí 864 mil., absurdní z majetku 80 mld a přitom zničí celní daňový sklad pohonných hmot, který ročně platil miliardu daní, kdy majetek firmy byl ve stovkách milionů. 

Divná taková tvoje selektivní slepota, jiné zloději nazýváš, ale ty u kterých je to naprosto zřejmé nazýváš "elitou" "prezidentm" "premiérem", ačkoliv se jedná o prachsprosté zloděje.