Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

baz

#1741 Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako s

2012-12-05 17:46

#1737: Peman - Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako soudr

Pemane,

nepochybuji o Váší upřímnosti a pevném odhodlání protestovat proti konfidentům StB. Na jiné diskusi jsem našel tento příspěvek:

========================

Sdělení gymázia Třeboň: V pondělí 26. 11. 2012 od 14:00 proběhne v aule naší školy přednáška senátora Ing. Jaromíra Štětiny na téma Totalitní strany a jejich pozice v ústavním pořádku ČR. Zájemci, též z řad veřejnosti, jsou srdečně zváni.

Pan senátor Štětina, krycí jméno Plavec vám jistě pověděl, jaké cítil příjemné mrazení v zádech, když podepisoval vázací akt StB. A jak se mu potom ulevilo, když mohl Státní bezpečnosti udat své spolupracovníky za to, že získali Chartu 77. Najdete to všechno zdokumentované na http://www.pecina.cz/files/stetina1.pdf až http://www.pecina.cz/files/stetina9.pdf. Je to husté. Dobře, že jste ho pozvali, myslí stejně jako vy, studenti z Třeboně. Jak vlastnoručně píše a podepisuje v dokumentu  http://www.pecina.cz/files/stetina5.pdf ze dne 19.4.1977 : "Jako čsl. státní příslušník z vlastních pohnutek se zavazuji spolupracovat s orgány StB proti nepřátelům naší vlasti v zahraničí!".

=========================

Pemane, jak jste protestoval proti přítomnosti bývalého konfidenta StB na gymnáziu v Třeboni? Ptal jste se paní ředitelky, proč ho pozvala, příp. proč mu umožnila přednášet studentům? Zorganizoval jste protestní demonstraci? Pokud ne, jistě jste alespoň demonstroval sám! Stál jste s transparentem před ředitelnou? Povězte nám něco o tom, co jste proti tomu udělal! Také jste "srdečně zval zájemce z řad veřejnosti"?  Povídejte! Rád si přečtu něco od opravdu zásadového člověka. Protože věřím, že nejste zbabělec, který napadá paní Baborovou pro její politické názory (se kterými jistě nemusíte ani Vy ani já souhlasit), očekávám, že napíšete jak jste se v tomto případě zachoval. Zdravím Vás a těším se n odpověď.

Odpovědi

MUDr. L. Daněk Ph.D.

#1744 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury ja

2012-12-05 18:31:30

#1741: baz - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako s 

Pane kolego ,

na Pemana pozor, jistě jste si všiml, že v každém vidí bolševika a  téměř jistě  ho za chvíli odhalí i ve Vás.

Jak už jsem psal, on za to v podstatě  nemůže, protože už se takový téměř jistě narodil a jeho stav se navíc v poslední době, zdá se ještě, zhoršuje.

Už jsem se mu snažil nabídnout psychiatrickou pomoc . Nevím zda mu to pomůže. Ale tu případnou nálepku bolševika od něho klidně přijměte . Jak už jsem napsal, Peman se projevuje jako idiot a tak v podstatě neví, co činí.

Monika

#1746 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury ja

2012-12-05 19:39:31

#1741: baz - Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury jako s

Kolik neznámých a známých mrtvých jde za rudou bandou? NIKDY NEZAPOMENEME

Nápravně pracovní tábory zřízené při uranových dolech

název táborakrycí označeníoblastzřízenízrušení
Vykmanov I. C Jáchymov 1.3.1949
Mariánská B Jáchymov 4.6.1949 1.4.1960
Prokop T Slavkov 2.7.1949 14.5.1955
Eliáš I N Jáchymov 29.7.1949 koncem roku 1951
Rovnost P Jáchymov 15.9.1949 1.6.1961
Svornost K Jáchymov 4.12.1949 29.10.1954
Ležnice O Slavkov 26.1.1950 22.8.1955
Ústřední D Jáchymov 4.2.1950 12.12.1954
Bratrství M Jáchymov 21.2.1950 12.6.1954
Eliáš II N Jáchymov 8.12.1950 1.4.1959
Vykmanov II L Jáchymov do února 1951 26.5.1956
Svatopluk V Slavkov únor-duben 1951 14.5.1955
Vršek E Slavkov červen-srpen 1951 30.3.1957
Vojna U Příbram do 20.7.1951 1.6.1961
XII X Slavkov srpen-září 1951 9.8.1954
Nikolaj A Jáchymov říjen-listopad 1951

1.7.1958

Peman

#1751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #1618: Peman - Re: Re: Ve skutečně demoktatických volbách by kreatury ja

2012-12-06 13:26:50

Když se těšíte, tak Vás nemohu zklamat.

Proti přednášce pana senátora Štětiny jsem neprotestoval. Jednak, protože na rozdíl toho, že se mám právo vyjadřovat a budu se vyjadřovat k tomu, kdo mi chce vládnout (byť „jen“ v kraji) není otázka, s kým chce někdo diskutovat, moje věc, jednak protože vím, že do škol chodí „diskutovat“ kde kdo, třeba estébácký práskač Falmer-Filip, práskač navíc (na rozdíl od jiných) tak blbý, že dnes tvrdí, že nevěděl, že práská…. Ani proti tomu jsem neprotestoval, chtějí-li se studenti pobavit, budiž. Pana senátora Štětinu jsem nevolil (je za jiný senátní obvod) a ani bych ho nevolil, kdybych mohl – kvůli jeho členství v KSČ. Na druhé straně je třeba říci zásadně toto: po pádu teroristického, zločinného a i podle zákona zavrženíhodného komunistického režimu v roce 1989 měl český národ několik možností, jak se „vypořádat“ s exponenty tohoto režimu, s hlavními strůjci všeho svinstva, které režim způsobil, s členy KSČ. Bylo možné to řešit po „maďarsku“ (jako v roce 1956) nebo po „rumunsku“. Bylo teoreticky možné řešení „německé“ po II.světové válce – denacifikace (u nás „dekomunizace“ všech, kteří se pro zločinný systém aktivně angažovali). A konečně byl možný „samet“ v (jak se nyní ukazuje) naprosto neodůvodněné víře, že původci a tiší schvalovatelé všech možných komunistických zločinů z řad komunistů zalezou, budou se stydět nebo minimálně zpytovat svědomí a z politiky zmizí. První, divoké řešení asi neodpovídá českému naturelu a konečně, příliš mnoho lidí si s komunisty zadalo…. O tom, že takovéto „řešení“ sice přinese spravedlivou odplatu některým zločincům, ale postihne (jak víme z dějin) přečasto nevinné se nemusím snad vůbec zmiňovat. Pro druhé řešení, dekomunizaci zde nebyly okupační síly jako v Německu a vlastními silami se něco takového asi udělat důsledně nedá. Takže zbyl samet. S tím jsem také souhlasil. Je ovšem veliký, skoro nekonečný rozdíl mezi těmi, členstvím v KSČ v každém případě doživotně pošpiněnými, kteří alespoň svou vinu přiznávají a nějak se snaží odčinit to, co vlastně stejně odčinit ani nejde. Ale snaží se! Vážím si, přes opravdu neslýchané selhání v mládí, například spisovatele Pavla Kohouta. Jeho otevřené psaní a vystupování v otázkách vlastní minulosti je jednou z možností, jak se snažit něco napravit (na rozdíl od také spisovatele Kundery, který se řídí oblíbeným „zatloukat a zase zatloukat“). Do podobné kategorie jako spisovatel Kohout  patří zřejmě pan senátor Štětina – snaží se, přes hanebné osobní selhání,  alespoň objasňovat, jak to všechno tenkrát fingovalo, o jaké svinstvo šlo (a z, v jeho případě, jistě „povolaných úst“ to je věru potřebné, když člověk i třeba zde čte příspěvky blbců a drzých lhářů, jak bylo „líp“ nebo dokonce „dobře“). Samozřejmě také bývalí komunisté, kteří uznali tiše své selhání a dnes se už politicky nijak za komunismus a podobná svinsta neangažují jsou určitým řešením problémů naší minulosti. S takovými lidmi nemám ani já problém udržovat normální lidské vztahy. Něco zcela, kvalitativně, jiného jsou ale kreatury, vesměs bývalí členové KSČ, dnes KSČM, druhdy slouhové okupantů naší země a přispěvatelé ke všem zločinům které se tenkrát děly, a dnes se zase deroucí k moci s prakticky zcela stejnými cíly! Od soudružky Baborové nezaznělo žádné politování, že jako aktivní komunistka před listopadem 89 odsouzeníhodným a vlastně i lidsky neobyčejně trapným způsobem posluhovala zločinnému režimu při ideologickém prznění dětí. Naopak, soudržka plynule přešla, se stejným myšlením, do následnické organizace zločinecké strany a dnes mi zase chce vládnout (a ještě se dovolává nějakého, v jejím případě opravdu bezpříkladná drzost, demokratického uznání "výsledku voleb". To vůbec nemluvím o esesákovi od Pohraniční stráže, který měl být, jako aktivní exponent zločinecké organizace, souzen (velitelský sbor tzv. Pohraniční stráže je na úrovni jednotek SS stejně tak, jako příslušníci STB na úrovni Gestapa a obojí mělo být prohlášeno za zločineckou organizaci, kde zločinem je už „pouhé“ členství). Proto protestuji a budu protestovat proti Baborovým a Sloupům. Pan senátor Štětina mi dnes opravdu nevadí. Ostatně doufám (jak znám studenty), že mu při jeho přednášce položili opravdu nepříjemné otázky.