Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#1605 Re: Re:

2012-12-31 11:58

#1597: Veronika - Re:

Trochu se mýlíš, soudružko. Nebo spíše máš potíže s porozuměním psanému textu. Že nejsem už dávno studentík žádného ročníku se dá snad (kromě soudružky Veroniky) poznat z toho, na co odkazuji ve slavné minulosti, kdy zde vládla na věčné časy Strana nejlepších z nejlepších, komunistů. Nepapouškuji, soudružko, bohužel jsem na vlastní kůži, proti své vůli, prožil. Protože nejsem žádný komunistický zvrhlík, nepřeji něco takového prožívat už nikdy nikomu. Těm mladým studentům už vůbec ne. Proto zde píši proti stvůrám typu Baborová, znovu vylézajícím zpod kanálního poklopu. Aby nedostaly už nikdy šanci "předvést" co "umí". Jestli ze mne vypadlo nebo nevypadlo "něco kloudného" nevím, jisté je, že na mé argumenty a příklady blaha z komunistické doby nemáš co říci, kromě blábolu (třeba o slohu a pravopisu). Ubohost své argumentace si v pitomé komunistické hlavě ovšem ani neuvědomuješ. Argumentovat, že jsi dokonce (!) znala JEDNU studentku z nestranické rodiny, která se "dostala" na gympl a vydávat to za doklad komunistického blaha a spravedlnosti může opravdu jen blbka, která si ani není schopná uvědomit, že vlastně dodává argumenty "třídním nepřátelům" (nestraníků bylo v tomto státě, i při zném křiváctví českého národa, pořád skoro 90% obyvatelstva). Být tebou tak raději mlčím. Na tvoji JEDNU studntku mohu uvést hned dva spolužáky z naší třídy: byli jsme jen větší děti. Dodnes ale nezapomenu, a mnozí spolužáci také ne, ten den, kdy náš "soudruh" třídní učitel při sbírání přhlášek na školy řekl před celou třídou: "Ty na studia nepůjdeš!" (jeden spolužák byl nevhodného původu živnostnického, druhý sice dělnického, ale otec se neopatrně a nesprávně vyjádřil k tehdy probíhajícím "maďarským událostem" a nějaký Filip-Falmer ho práskl).

Mrzí mne jen že jednu myšlenku jsi mi ale soudružko "ukradla". I když věci, o kterých se tu diskutuje VŮBEC nejsou žádná sranda (kreatura Baborová jako vládkyně nad školstvím, například), "argumenty" komoušů jako Veronika, kteří se zde vyjevují se svými bláboly, jsou tak pitomé, že jsem si z nich udělal "výtah" a chci s ním pobavit společnost svých přátel na Silvestra. Jako "předkrm" jsem to částečně už několika minulý týden předvedl a měl jsem (díky příspěvkům  komunistického fan klubu soudružky Baborové, samozřejmě) velký úspěch.

Odpovědi

demo

#1606 Re: Re: Re:

2012-12-31 12:30:55

#1605: MIP - Re: Re:

Pane MIPe, tak mně připadá, že byste měl jít do "školy slušného chování". Chvástáte se a myslíte, kdovíjak jste vtipný.

Paní Veronice i mně  (v minulých diskusích) klidně tykáte, i když jsme spolu  "husy nepásli." Často diskutuji s lidmi, kteří mají odlišné názory, ale diskuse se odvíjí na slušné úrovni. Právě o tom je demokracie - ctít odlišný názor toho druhého.

Myslím, že základní rozpor mezi oběma tábory je ten, že se neustále poukazuje na minulost, třeba na padesátá léta. Tenkrát jsme byli "kolonií Sovětského svazu." Rozhodly o tom mocnosti na Teheránské konferenci. Gottwad musel dělat to, co nařídil Stalin, jinak by dopadl stejně špatně jako Slánský. Dnes jsme součástí NATO a EU, je tedy úplně jiná situace. Tenkrát se historie podávala mládeži zkresleně. Dnes tomu ovšem není jinak - viz bratří Mašínové.

Minulý režim byl v mnohém špatný, o tom není pochyb, ale měl však i mnoho pozitivního. To jsme měli přebrat a bohužel nepřebrali.

Věřte, že sprostotami své odpůrce nepřesvědčíte. K tomu potřebujete argumenty. Znovu opakuji, že nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl.

Veronika

#1607 Re: Re: Re:

2012-12-31 12:37:25

#1605: MIP - Re: Re:

Vážený pane Mipe,tak to budeme silvestra trávit podobným způsobem, protože já a moji přátelé se bavíme zase Vašimi výplody. Nejvíc se smějeme Vašim hrubicím. Já nevím, ale pokud se chcete  prezentovat na netu a děláte tady ze sebe intelektuála, kterému bylo bráněno ve studiu, tak sakra pište bez hrubic. Teď se Vám podařilo v jedné větě nasekat tři chyby. Pokud nejste student,tak je to hodně smutné,že dospělý člověk píše takov chyby.

Ano, naše rodina volí KSČM, takže oslovení soudružko mě mě opravdu neuráží, spíše naopak.

Je trapné, jak tady  kydáte hnůj na paní Baborovou. A moc mě baví to, jak tady mají slovní průjem jen pravičáci,což také o něčem svědčí. Nečetla jsem tady např. větu o tom, že by o Vás někdo napsal, že jste modrej zas...... č.r.k.,atd.atd.

Takže  milý pane MIPE, dejte si studenou sprchu, hoďte se do klidu.... napsáno Vaším slovníkem, kterému rozumíte: Prostě, Vy pako, lehněte pod hadr a běžte si psát pod jinou petici.

Do nového roku 2013 Vám přeji, abyste ztratil práci, zkrachoval a rozmnožil řady nezaměstnaných v naší republice,abyste na vlastní kůži zažil "blahobyt" dnešní doby. Pokud jste si náhodou po revoluci výhodně nenakradl nějaký majetek. Působíte dojmem novodobého zbohatlíka, který má možná plno peněz, ale ve vodě mu utopení  nehrozí :-))))))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...