MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#106401 Re: Re: Re:

2017-04-08 23:49

#106399: - Re: Re:  

 Pokud někdo prokazatelně školil teroristy v terorismu a používání teroru na získání politické moci, bylo to KGB kolegové těchto školitelů nyní ovládají Kreml. 

To je smutná realita osmdesátých let a smutná realita desetiletí komunistických diktatur, které podporovali všechny teroristy, kteří na západě páchali teroristické činy. 

Proto se obtížně věří, že by za terorismem byly Spojené státy, protože zkušenost s komunistickými totalitami a Ruskem je děsivá. 


Nepřihlášený uživatel

#106402 Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 23:49

#106400: - Re: Re: Re:  

 Američani nebombardují v Mosulu obytné části měst, idiote? Mají tam tisíce civilních obětí, ale o tom presstitutky nepíšou.

 

Mají se tedy islámistickým teroristům zdaleka vyhnout, když jsou v nějakém baráčku?

Kam dopadnou nevědí akorát američani o svých Tomahawkách. :DDDD


Nepřihlášený uživatel

#106403 Re: Re: Re:

2017-04-08 23:54

#106399: - Re: Re:  

 Bylo by vhodné, aby rusové začali vyzbrojovat a podporovat třeba IRA. To by tak odpovídalo tomu, co předvádí USA v suveréní Sýrii. Možná by jim mohli dodat i nějakou atomovku, aby se počet obětí přiblížil těm, které mají na svědomí američané a spol. v Sýrii. Británie se toho také zúčastňovala, takže by to mělo být OK.

V USA by mohli vyzbrojovat tamni pobočku Al Kajdy a prohlasovat ji za umirnenou opozici, to by odpovídalo naprosto přesně tomu, co USA předvádí v Sýrii.


Nepřihlášený uživatel

#106404 Re: Re: Re:

2017-04-08 23:56

#106396: - Re: Re:  

 Jo to jsi ty, co bude "investovat" do státních dluhopísů :-)


Nepřihlášený uživatel

#106405 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 23:59

#106402: - Re: Re: Re: Re:  

 A kdo o tom píše, Putinovy listy a RT? A co bys tedy čekal, že budou psát, když v Kremlu sedí banda KGBáků? 

Ty snad věříš bandě KGBáků, že najednou prohlédli a stali se z nich demokraté, slušní a kulturní lidé? Ty znáš nějakého StBáka, co se takto zázrakem přerodil? Kdo to je? To, že mnozí StBáci tvrdí a jejich řídící důstojníci jim to dosvědčují, že žádnými StBáky nebyli, to je běžné. 


Nepřihlášený uživatel

#106406 Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 23:59

#106404: - Re: Re: Re:  

 Asi meles z cesty, curacku.


Nepřihlášený uživatel

#106407 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 00:03

#106406: - Re: Re: Re: Re:  

 To samé lze říci o tobě. 


Nepřihlášený uživatel

#106408 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 00:05

#106407: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja ale nereaguju naprosto nelogicky jako ty, curacku. Nevim jak si vydedukoval ze jsem investoval do dluhopisu z toho, ze se sleduju porad o financich na RT. To te musela postihnou nejaka oskliva nemoc hlavy.


Nepřihlášený uživatel

#106409

2017-04-09 00:27

"Trumpův" vojenský útok na Sýrii je nesporným válečným zločinem. Byl spáchán bez schválení OSN a dokonce i bez souhlasu tzv. „koalice ochotných“. A předcházel jakémukoli šetření události, kterou Washington jako ospravedlnění svého útoku využil.

Washingtonský příběh syrského použití chemické zbraně – což má právě být ona událost – je absolutně nepřijatelný. Všechny chemické zbraně byly Ruskem ze Sýrie vyvezeny a předány USA a jejím evropským spojencům. Sýrie proto žádné chemické zbraně nevlastní a nemá též žádné důvody – i kdyby je měla – k jejich použití. A navíc: není přece v pravomoci Washingtonu rozhodovat o tom, jaké zbraně jakákoli země použije proti teroristickým silám, usilujícím svrhnout její vládu.

Vlády Kanady, Austrálie, Japonska, stejně jako vlády v Evropě válečný čin USA neodsoudily. Naopak, ministerstvo zahraničí Velké Británie jej podpořilo. A tak ještě jednou a znovu prokázal Západ své pokrytectví.

Jak už Rusko ozřejmilo, nese uváděný útok chemickou zbraní všechny znaky washingtonské předem připravené události, která má ospravedlnit americký vojenský útok na Sýrii. Jak vysvětlilo ruské ministerstvo obrany, musel být americký raketový útok naplánován už před uváděným chemickým útokem. Takovýto raketový útok nelze totiž provést okamžitě, jeho naplánování zabere jistý čas, ale v Sýrii odpálili Američané své rakety na syrské letiště okamžitě po uváděném chemickém útoku. To mluví samo za sebe.

Řečeno jinak: šlo o připravenou a zharmonizovanou akci, ke které Gilbert Doctorow říká: Idiotští Američané, topící se ve své aroganci, překročili dnes ruskou červenou čáru – a to se všemi důsledky, které to přinese.

Šílený Washington žene Svět do termonukleární války. A kde jsou protesty?


Nepřihlášený uživatel

#106410 To bude paráda až budou mít banderovci bezvízový styk...

2017-04-09 00:45

Těžký kalibr: Ukrajinky vezly do Polska protiletadlovou zbraň. Je to potrubí, hájily se


 

Nepřihlášený uživatel

#106411

2017-04-09 04:00

Nejhorší na dnešní době je, že během těch pár desítek let v Evropě vyrostly generace, které neví, co to jsou skutečné problémy a neumí si je ani představit. Důsledkem toho je mimo jiné až slepá důvěra v západní vlády, prozápadní myšlení, OSN, USA, NATO, EU - my jsme ti jediní hodní, všeho je dostatek, zdroje jsou, rozdejme to atd. Dochází to už tak daleko, že tihle hodní už nemusí dodržovat dohody, mezinárodní právo a nemusí ani nutně vyžadovat dodržování zákonů na svých územích (migranti třeba nemusí a tito poblázněnci je třeba pašují ve svých dodávkách nebo napadají ostatní). Tohle ohýbání práva je začátek konce. Další fakt, je že velká část Evropské populace je naprosto nevzdělaná v mezinárodních záležitostech a historii - nezajímá je to, prostě slepě věří zprávám, mainstream médiím atd. a napadají každého kdo je zdravě skeptický a kritický. Afghanistán, Irák, Libye, Sýrie - když se to hodí, tak na nic čekat nemusíme a prostě jdeme zabíjet. Ale v případě jiných "je vše do nebe volající zločin, porušení práva atd.". Velice se dívím, že ČT2 si dovolila odvysílat dokument o tom jak pařmeni z USA naverbovaný do armády kosí z bunkru civilisty z dronů - babka na poli - sejmout, nějaký lidi - sejmout. Takhle pracuje CIA. Ten jeden týpek ted obchází OSN a za absolutního nezájmu vypráví co musel dělat ve jménu hodných ... A co Irák? Tak jsme lhali no a co, jedeme dál. Sundejme si brýle, vážení. Proti tomu je převzetí Krymu Rusem naprosto dokonalá a profesionálně zvládnutá akce bez excesů a nezdá se, že by tam lidi vybuchovali na ulicích a protestovali. To zpitomělej Evropan nepochopí ...


Nepřihlášený uživatel

#106412 Re: Re:

2017-04-09 04:56

#106394: Evropan - Re:  

 DRŽ HUBU TY KALOUSKOVSKÁ ČŮRÁČÍ HLAVO!!!


Nepřihlášený uživatel

#106413 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 05:48

#106328: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Zeman cosi blábolí a sděluje nějakou svojí představu, kdy do Pražské kavárny může zařadit drtivou většinu občanů této země, tedy jak jsme říkal, představa Zemana, co je to Pražská kavárna a přestava kohokoliv dalšího se mohou naprosto rozcházet. 

Ovčáček to vymyslel skutečně stejně dobře jako StBáci a stejně platicky jako StBáci to používá. Je to stejný pojem jako imperialističtí psi, hodnotu to má nula. 

Mimochodem rozhovor Žantovského se Zemanem to je opravdu excelentní nechutnost.Mají pěkně po komunisticku povolené kravaty a rozepnutý límeček :-) už to dostatně říká, co se bude dít.  

Mimochodem tato petice a tato diskuse je bezpečně největší, která se kdy v ČR na téma Zemanovy ubohosti odehrála a je to bezpečně největší petice v dějinách ČR co do počtu podpisů.

Tedy jako vždy, Zeman si opět realitu hóoodně kroutí ke svému obrazu, tedy předkládá alternativní fakta tedy lži a to se nikdo ani nezabýval tím, co tam nažvanil o studentech.  

Děkuji ti za příspěvky :-)

 

Mimochodem, plastická "definice" co si Zeman představuje pod pojmem Pražská kavárna, která mu umožňuje do pojmu zahrnout kohokoliv na koho ukáže má tedy daleko přesnější a užší definici - jsou to všichni, kdo kritizují konání Miloše Zemana, který doslova zneužíváním absolutní beztrestnosti vlastně žádnou kritiku nepřipouští a své kritiky se, i výmyslem pražská kavárna, snaží dehonestovat před jeho skalními a bohužel hloupými voliči, neb jen hlupák přece může věřit lháři a porušovateli volebního zákona viz. NSS  Vol 39/2013 - 51


Nepřihlášený uživatel

#106414 Smyslem rozbití Asadova letiště je, aby Rusko skutečně jasně pochopilo, že za Asada.....

2017-04-09 05:50

Zásah USA v Sýrii: Jsme připraveni udělat víc než jen jeden útok, řekli Američané na jednání Rady bezpečnosti

 
 
  • V reakci na chemický útok v provincii Idlib zaútočily Spojené státy střelami Tomahawk na vojenskou základnu na západě Sýrie.
  • Americký prezident Donald Trump po cíleném útoku vyzval k zastavení krveprolévání.
  • Podle Trumpa byl útok provedený v "životním národním bezpečnostním zájmu" USA.
  • Rusko varovalo před "negativními následky" vojenské intervence Spojených států v Sýrii.
  • Na základně byli přítomni i Rusové. Američané si prý "dali pozor, aby je nezasáhli".
  • Události sledujeme on-line.

.....a jeho zločiny nese odpovědnost. Musí spolu nyní sdílet letiště a je naprosto zřejmé, že za jakékoliv další civilní oběti v Sýrii nesou odpovědnost společně. 

Jestli chtějí Rusové společně bojovat proti IS, nic jim v tom nebrání. Obávám se ovšem, že na rozšíření IS, dle mého názoru, mají Rusové obrovský podíl, neboť se obávám, že KGB vyškolení teroristé jsou nyní na špici extrémistických organizací, protože byli školeni k tomu, aby teror používali k získání politické moci, což přesně činí. 

Komunisté i nacisté použivali teror pro získání politické moci hned od počátku vzniku jejich ideologií a komunisté 40 let poskytovali zázemí teroristům, to je bohužel smutná realita této giganticky se rozšířené odporné vražedné totality.

Politické sekty mění názvy, ale způsob získávání moci za pomocí teroru, či za pomoci porušování volebních zákonů v té nejmírnější podobě zůstávají stále stejné. Miloš Zeman je bohužel politickým sektářem a jeho působení v politice je destruktivní pro tento stát, proto je nutné jeho lži identifikova, jasně na ně ukázat a kritizovat je, proto je nutné kritizovat jeho jednání na hranici či za hranicí Ústavy.


Nepřihlášený uživatel

#106415 Re: Re: Re: Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje.....

2017-04-09 05:53

#106349: - Re: Re: Re: Rusko vlastně jen "vetuje"......a nebo taky fetuje..... 

 

Tvoje katastrofické scénáře pramení, řekl bych z přestavy, že je potřeba občany organizovat. Je to taková komunistická představa správy veřejného prostoru. 

Na druhou stranu samozřejmě existuje zkušenost naše se změnou od totality k demokracii a lze jí porovnávat ještě se zkušeností v Německu, které prošlo denacifikací, kdežto komunistické země debolševizací (dekomunizací) nikoliv, což se samozřejmě projevu dodnes např. i tím, že občané ani neznají volební zákon a jsou schopni hodit hlas jeho přímému a záměrnému porušovateli. To je stav skutečně velmi problematický. 

Tedy je to tak, že obecně můžeme říkat, že země po totalitě by měla projít detotalizací - tedy např. na dva roky fungovat s finančním provozoriem s vládou pod mezinárodní kontrolou s úkolem přiravit volby tak, aby si občané byli vědomi ústavy, všeobecné deklarace lidských práv a volebního zákona tak, aby byly eliminovány extrémistické tendence a extrémisté, kteří se logicky prostor snaží skutečně ovládnout.  Bezpečnost oblasti by musely zajišťovat mezinárodní jednotky. Přesto ale nemluvíme o milionech vojáků a nemluvíme dokonce možná ani o statisíci.  

Není to ale nic, co by nebylo již realizováno a jsou stále lidé, kteří to po válce realizovali v Německu. Jsou zdokumentovány procesy, atd. tedy je kde čerpat, byť se svět vyvinul. 

Důležité je, aby do vnitřních záležitostí země nemohla zasahovat propaganda zpochybňující demokracii - tedy správu veřejného prostoru občany, vyvolávající nenávist a spiklenecké teorie, jak to aktuálně činí v Evropě Rusko a IS. To se od dob denacifikace Německa skutečně změnilo, rychlost v šíření nenávisti. 

Poválečná Sýrie bude jednoznačně příležitost do jisté míry v OSN jasně zformovat ty státy, které totality a jejich zločiny jednoznačně odmítají. Dnes je to koalice 60 států pro tuto oblast. 

Není ale jistě věc, kterou dokáže vymyslet jeden člověk od stolu. 


Nepřihlášený uživatel

#106416 Bradáčové nějak podivně chybí rozhodnost ve zlodějině korunových dluhopisů nakupovaných....

2017-04-09 05:59

Bradáčová: Vnímám, že nové policejní centrále chybí srdce

.....osobami spojenými. Je to takové zvláštní její nečinnost. Poslanci už 8.3. velmi přesně na schůzi rozpočtového výboru popsali mechanismu úniku daní a trestnost celé věci a Bradáčová nic, 15.3. to dokonce přesně popsali na plénu Sněmovny a ani to Bradáčové nestačí, přitom se v úhrnu může jednat o daňový únik až 6 mld. korun ročně!!, neb dluhopisů bylo vydáno za 164 mld. s průměrným úročením cca 10 % a je poměrně velké podezření, že vlká většina byla nakoupena osobami spojenými. 

Je to snad tím, že se toho účastní i současný ministr financí Babiš? Ten je totiž přímo 100 % příkladem, neboť jako 100% vlastník Agrofertu vydal dluhopisy a pak je jako 100 % vlastník Babiše nakoupil, čímž z Agrofertu každý rok generuje náklad v objemu 90 mil.. a daň z těchto činí 19% a daň Babiše dále z 90 mil. činí 15 % tedy Babiš je v tom ročně za více jak 30 mil. korun korun úhrnem a jede v tom pátý rok, tedy cca 150 mil. celkem.

Dokonce se pokusil si zajistit beztrestnot poslaneckým pozměňovacím návrhem, jakého si "dodanění" ve skutenčnosti, danění takových transakcí, ale logicky až od účinnosti zákona.  

Osoby spojené nemohou používat žádných technických prostředků, aby se vyhnuli zdanění. Zákon o dani z příjmu popisuje osobu spojenou již od roku 1992 a popisuje i mechanismus, jakého se nesmí dopouštět.  

Ještě, že se Bradáčová ozvala, už to vypadalo, že ani neexistuje, že to už je jen misteriózní postava, jakási komiksová figurka co trestá zlo. 

Očekával jsme, že Ištván přiletí na Komárovi na finanční ředitelství, tam dají klepeta panu řediteli Janečkovi a pak společně opět na Komárovi odletí od Agrofertu a pak do Sněmovny požádat o vydání soudruha Babiše.

Kde těm je dnes konec? Jsou asi zavaleni prací, 6 mld. ukradených daní je vůbec netrápí. Trochu to vypadá, že jsou zaměstnanci Andrej Bureše Babiše, jako jeho poslušní poslanci, kteří si to všechno bez začervenání ve Sněmovně 15.3. vyslechli a pak poslušně hlasovali proti. 

A to přesto, že v nich celá diskuse musela vzbudit i podezření, jestli Agrofert není karuselem na nákup a prodej akcií firem uvnitř po časovém testu za účelem neplacení daní, když byl Andrej tak sdílný a potvrdil, že za dvacet let koupil a prodal 700 firem, tedy každých deset dní nějakou nakupuje a dalších deset dní zase prodává :-) a tedy za deset dní zase nějakou nakoupí a pak za dalších deset dní zase nějakou prodá :-), myslím že tomu "sorry áko" říkal karusel a že "všici kradnů", tedy i on, alespoň dnes to vypadá tak pravděpodobně, že bych tam Ištvána na Komárovi být Bradáčovou klidně poslal, tedy pokud bych nebyl Bradáčovou, kterou platí Andrej Babiš :-)

Multikulturní obohacení

#106417

2017-04-09 06:17

Bohužel už je jen otázkou času, kdy i nás nějaký muslimák obohatí... 


Nepřihlášený uživatel

#106418

2017-04-09 06:17

Svině zbořená má ohlas, říká autor karikatur prezidenta


Nepřihlášený uživatel

#106419 RB OSN by měla řešit i zasahování především Ruska do vnitřních záležitostí zemí....

2017-04-09 06:26

.....cíleným vyvoláváním nenávisti, spikleneckými teoriemi a zpochybňováním demokracie, jako správy veřejného prostoru. 

Rusko to prokazatelně dělá, ćeština se dokonce jeví jako testovací jazyk, neboť počet pro-kremelských serverů v češtině je obzvláště rozsáhlý, mnohé legitimizuje dokonce Miloš Zeman a v případě Parlamentních listů se lze domnívat, že existuje vazba mezi Parlamentními listy a Zemanovci neboť současná podoba PL vznikla ve stejné době jako Zemanovci a korelace toho co prezentoval a prezentuje Zeman a PL je neobvyklá. 

Bulharština, rumunština a dokonce ani polština vlastně nemá ani desetinu serverů ČR, které by přebíraly ruskou propagandu, naproti tomu všechny hlavní evropské jazyky jsou postiženy podobně jako čeština, desítky či dokonce stovky serverů šíří videa, texty, fotografie korelující s kremelskou propagandou. 

Je to věc velmi vážná a velmi nebezpečná. Na tyto lži se napojil ve své kampani Donald Trump a stále je v podezření, že jeho tým byl na Rusko napojen přímo a byl Ruskem tedy ovlivněn. Google už na tento stav zareagoval technologií, která propagantistickým textům bude dávat příznak, podobně jako pracují e-mailové servery se spamem. 

Toto by RB OSN měla řešit také, mělo by to být zdokumentováno a měla by být přijata rezoluce, která konání bude popisovat a sankcionovat. 

V ČR je dnes stav, kdy mnohdy lze čtenáře Parlamentních listů  jako symbolu kremelské propagandy, poznat už po třech větách, které řekne k politickému dění. 

Policie ČR

#106420 Jen další vlastizrádce z kavárny hoven!

2017-04-09 06:30

#106418: -  

 Brzo ten fašistický "umělec" bude souzen! 


Nepřihlášený uživatel

#106421 Re: Jen další vlastizrádce z kavárny hoven!

2017-04-09 06:40

#106420: Policie ČR - Jen další vlastizrádce z kavárny hoven! 

 Ústava nikoho nezavazuje respektovat lháře a porušovatele volebního zákona v ústavní pozici. Naopak jasně říká, že máme jednat odpovědně vůči ostatním. 

Miloš Zeman dle rozsudku Nejvyššího správního soudu (Vol 39/2013 - 51) skutečně lhal a porušoval volební zákon, zneužil tím jeho voliče. Jeho další působení v ústavní pozci je vlastně nepřetržitě v rozporu s ústavním slibem, neboť tam se zavázal, že bude jednat ve prospěch všech občanů této země.  

Lhaní, zkreslování reality, oplzlosti, podivní lidé kolem něj, podivné cesty za prapodivnými politiky nelze nazvat jednáním ve prospěch všech občanů této země, ale na hranici či za hranící Ústavy jako celku, jejíž striktní dodržování je naopak plnění ústavního slibu prezidenta. 

Pokud tedy máš představu, že opět chceš měnit Ústavu z demokratické na totalitní, je potřeba to také jasně sdělit a nést také důsledky. 


Nepřihlášený uživatel

#106422 Re:

2017-04-09 06:46

#106417: Multikulturní obohacení -  

 Vyvoláváš nenávist, ale nikoliv ke zločinu a zločinnosti, ale vůči 1,5 mld. lidí. 

Tvé počínání je hloupé i proto, že zločinnost IS má velmi mnoho společného s ateismem politickým sektářstvím např. komunismem, ale nemá nic společného s vírou v Boha. 

Stejně tak tvé počínání má velmi mnoho společného s politickým sektářstvím, ateismem a propagandou zpochybňující demokracii, vytvářející dojem spikleneckých teorií a samozřejmě s vyvoláváním nenávisti.  


Nepřihlášený uživatel

#106423 Andrej za 20 let nakoupil a prodal 700 firem dle jeho vlastních slov, tedy každých 10 dní jednu.....

2017-04-09 07:07

....., ale to danová kobra neřeší :-), to je prostě naprosto v pohodě :-) vždyť mu ty firmy ohodnocují soudní znalci :-). 

Prodávali luxusní auta, ale neplatili daň. Podle policie obchodníci připravili stát o 73 milionů

Nasrat sluníčkáři!

#106424 Jak neomarxismus velí:

2017-04-09 07:10

Podejme muslimovi ruku, i když víme, že nám po pár měsících krk podřizne!


Nepřihlášený uživatel

#106425 Re: Jak neomarxismus velí:

2017-04-09 07:24

#106424: Nasrat sluníčkáři! - Jak neomarxismus velí: 

 

 Vyvoláváš nenávist, ale nikoliv ke zločinu a zločinnosti, ale vůči 1,5 mld. lidí. 

Tvé počínání je hloupé i proto, že zločinnost IS má velmi mnoho společného s ateismem politickým sektářstvím např. komunismem, ale nemá nic společného s vírou v Boha. 

Stejně tak tvé počínání má velmi mnoho společného s politickým sektářstvím, ateismem a propagandou zpochybňující demokracii, vytvářející dojem spikleneckých teorií a samozřejmě s vyvoláváním nenávisti.