MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:36

#127192: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Russákové okamžitě po přerušení dodávek na Ukrajinu dojednali dodávání přes Polsko, ale říkají tomu tak, že plyn dodávají Polsku. Iniciativa byla od russáků ne od Poláků. 

Tedy russáci stále dodávají plyn na Ukrajinu ve stejném objemu, jen jde nyní plyn z Polska. Russáci si nemohou dovolit výpadek odběru na Ukrajině, ale nechtějí platit za tranzit přes Ukrajinu, neb se jim nabízí russákov - Bělorusko. 

Russákové jsou oportunisté, nedodržují smlouvy, je to typické jednání. Když zjistí, že smlouvy musí drodržovat, stejně je nedodržují, prostě russáci. 

Polsko tedy jen "zprostředkovalo" jinou cestu plynu a částečně na tom vydělá díky tranzitu a Ukrajina formálně na tranzitu tedy tratí. Russáci za něj ale stejně neplatili, tak se vlastně nic neděje. 

Ukrajina dělala pokroky v demokracii - dokud nenastoupil Janukovič a s neonacisty Ukrajinu nerozložili tak, že se nebyla schopna bránit agresi russáků resp. že si russák mohl agresi vůbec dovolit. Vzhledem k tomu, že Janukovič utekl k okupantovi do russákova, tak je jeho jednání dnes velmi dobře čitelné, včetně neuzavření dohody s EU, které vedlo k masivním protestům. Viz. můj přehled událostí. 

Řekl bych, že my dnes s kriminálním imigrantem, nomenklaturním komuinstou, StBákem a trestně stíhaným podvodníkem Babišem ve Strakovce a ruským trotlem na Hradě s partou ruských a čínských agentů okolo už jsme na tom hůře než současná Ukrajina.

Mafián sedí přímo ve Strakovce a ruský trotl na Hradě, svorně porušují Ústavu, což se na Ukrajině nyní neděje a dokonce díky válečnému stavu s russákovem je jistě Ukrajina velmi obezřetná před pronikáním russáků k výkonné moci. Tady máme dva ruské šašky ve dvou nejvyšších politických pozicích státu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:50:01

#127193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No a hlavně že Porošenko hlásá, že časy ruského vydírání plynem jsou pryč. A při tom moc dobře tedy ví, že mu Rusové dodávají plyn ve  stejném objemu, jak píšeš, jen jde přes Polsko. Politika je svinstvo....


Nepřihlášený uživatel

#127196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:59:10

#127193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

My jsme na tom hůře než Ukrajina? Děkuji pěkně, já tady zůstanu, pokud je na tom Ukrajina podle tebe líp, klidně si znovu emigruj, tentokrát na Ukrajinu a docela mi uráží tvrzení, že zaostalá Ukrajina je na tom lépe než ČR. Právo u nás platí, demokracie také a ještě jsem neviděl ani poslance, aby se v parlamentu fyzicky napadali, jako je to běžné na Ukrajině.